Antena Căutare

Imagini IREALE cu „Omul-elefant”. O tumoră gigantică l-a transformat pe un chinez într-o ciudățenie a naturii!

La puțin timp după ce a împlinit patru ani, micuțului Huang Chuncaia început să-i apară pe față o umflătură, care s-a mărit văzând cu ochii ajungând acum să fie cunoscut sub numele de „Omul elefant”

La puțin timp după ce a împlinit patru ani, micuțului Huang Chuncaia început să-i apară pe față o umflătură, care s-a mărit văzând cu ochii ajungând acum să fie cunoscut sub numele de „Omul elefant”.

Huang trăiește într-o provincie chineză și a împlinit de curând 39 de ani. Apariția tumorei i-a distrus definitiv viața, fiindu-i imposibil să se integreze într-o societate, care l-a privit mereu ca pe o ciudățenie.

Odată cu apariția sa în mass-media din întreaga lume, chinezul a devenit obiect de studiu pentru mulți medici însă nimeni nu crede că ceva bun se va întâmpla cu el. Specialiștii au încercat să-i înlăture treptat această tumoră, dar fără succes, diagnosticul fiind neurofibromatoză, o boală destul de rară.

Parcul zoo al ororilor din Marea Britanie! Peste 400 de animale și-au găsit sfârșitul tragic, etunasiate sau electrocuta... Tragedie în Ucraina, în urma unei explozii. Ultimul bilanț: Sunt 11 morți și cel puțin 20 de oameni dați dispăruți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x