Antena Căutare

Imagini REALE filmate de o asistentă. Fantoma unei fetițe apare pe holurile unui spital! Angjații și pacienții sunt ÎNGROZIȚI!

Un filmuleț postat de curând pe YouTube a fost vizionat de sute de mii de ori. O asistentă a importalizat momentul în care fantoma unei fetițe decedate de câteva zile apare în unitatea spitalicească

Un filmuleț postat de curând pe YouTube a fost vizionat de sute de mii de ori. O asistentă a importalizat momentul în care fantoma unei fetițe decedate de câteva zile apare în unitatea spitalicească.

Femeia susține că întreg personalul este panicat pentru că fantoma acestei micuțe care s-ar fi stins chiar acolo îi bântuie încă de la dispariție. Deși nimeni nu a oferit vreo informație referitoare la locul în care se petrece fenomentul bizar, însă câțiva internauți înaintează o variantă potrivit căreia locația s-ar afla în Argentina.

Trebuie să vezi asta. Rochiile divelor de la Oscar, recreate pentru fetițe!... China, țara în care un divorț te face mai bogat. Oamenii se căsătoresc în mare grabă, pentru a divorța... pe bani grei. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x