Antena Căutare

Imagini scandaloase! Un copil a fost târât, ca un câine, de propria mamă, pe stradă: "Nimeni nu a ştiut ce să spună sau să facă. Am crezut că glumeşte"

Imaginile revoltătoare au fost surprinse pe o stradă din Liverpool. O mamă şi-a legat copilul şi, pur şi simplu, l-a târât că pe un câine, sub ochii trecătorilor. 

Imaginile revoltătoare au fost surprinse pe o stradă din Liverpool. O mamă şi-a legat copilul şi, pur şi simplu, l-a târât că pe un câine, sub ochii trecătorilor.

La prima vedere, oamenii au crezut că au parte de o farsă şi că cel mic este, în realitate, o păpuşă. Femeia însă a continuat să-şi târască fiul fără niciun fel de problemă.

"Mă plimbam prin oraş, când l-am văzut pe cel mic că a căzut, iar mama şi-a văzut de drum mai departe. Nimeni nu a ştiut ce să spună sau să facă. Am crezut că glumeşte", povesteşte Joe Cain, persoană care a înregistrat întregul moment, potrivit metro.co.uk.

Papa Francisc, declarațiile care i-au surprins pe toți credincioșii: "Raiul nu este un loc de basm"... 180 de turişti români, blocaţi de mai bine de nouă ore pe un aeroport din Egipt: „Sunt copii de 2 şi 3 ani care nu mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x