Antena Căutare

Imagini ȘOC. A curs sânge la Casa Albă! O adolescentă a fost mușcată de față de unul dintre câinii familiei Obama

Luni a curs sânge la Casa Albă, dar Serviciul Secret nu are ce să-și reproșeze. Sunny, unul dintre câinii familiei Obama, a mușcat o tânără invitată la Casa Albă, provocându-i o mică leziune pe obraz, informează joi site-ul TMZ, preluat de AFP.

Luni a curs sânge la Casa Albă, dar Serviciul Secret nu are ce să-și reproșeze. Sunny, unul dintre câinii familiei Obama, a mușcat o tânără invitată la Casa Albă, provocându-i o mică leziune pe obraz.

PotrivitTMZ, citat de Agerpres, tânăra de 18 ani a vrut să mângâie femela, dar animalul a mușcat-o de față, explică site-ul specializat în știri despre celebrități. Medicul familiei, dr. Ronny Jackson, a considerat că leziunea necesita câteva puncte de sutură.

Tânăra victimă a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu leziunea de pe obraz, în urma căreia ar putea să rămână cu o mică cicatrice.

Familia Obama are doi câini de apă portughezi, o rasă cunoscută pentru lipsa sa de agresivitate.

Cel mai în vârstă dintre cei doi câini, numit Bo, după inițialele lui Barack Obama, beneficiază de titlul prestigios de "primul câine". Sunny, o femelă în vârstă de 4 ani, a fost botezată astfel datorită temperamentului său jucăuș, scrie AFP

Credit foto: TMZ.com

Tensiuni uriașe între cei doi giganți ai planetei. Rusia se simte ameninţată de trupele SUA... Video. O româncă a pus pe degetul celei mai importante femei a lumii un inel extrem de valoros. Narcisa Pheres, bijutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x