Antena Căutare

Imagini TERIFIANTE! A fost BOMBARDATĂ ''casa'' lui Mircea Lucescu din Doneţk

Stadionul Donbass din Doneţk, pe care juca Şahtior, a fost bombardat în această dimineaţă şi a suferit pagube serioase.

Stadionul Donbass din Doneţk, pe care juca Şahtior, a fost bombardat în această dimineaţă şi a suferit pagube serioase.


Situația militară din estul Ucrainei se degradează de la o zi la alta. Stadionul pe care îşi juca meciurile de pe teren propriu echipa lui Mircea Lucescu pînă în urmă cu cîteva luni a fost distrus. Decizia de a-și duce elevii să se pregătească la Kiev și de a susține partidele contând pentru teren propriu la Lvov a fost una inspirată pentru Mircea Lucescu.

“Două explozii foarte puternice au avut loc la Donbass Arena. În urma acestora, s-au înregistrat importante distrugeri pe fața de nord-vest a stadionului, care au afectat sistemele de comunicații, echipamentul și au deconectat partea de nord de la sistemul de alimentare cu energie”, a anunțat gruparea ucraineană pe site-ul oficial


Exploziile puternice au avut loc la Donbass Arena, stadionul care îi aparține clubului patronat de Rinat Ahmetov. Şahtiorul şi-a mutat cartierul general la Lvov, din cauza conflictului armat din zona Doneţk, şi s-ar putea să nu mai aibă unde să revină.

Campionatul ucrainean s-a întrerupt după patru etape şi se va relua pe 29 august. În acest weekensd sunt programate meciuri în Cupa Ucrainei, şahtior urmând a juca diseară, în deplasare la Obolon.


Peste 25 de MORȚI într-un accident produs la o mină de aur în Republica Centrafricană... ALERTĂ în EUROPA! Spaţiul aerian, închis! Un VULCAN islandez a început să erupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x