Antena Căutare

Imagini terifiante! Asta înseamnă război: America, „atacată” cu arme nucleare de Coreea de Nord

Tensiunile dintre Coreea de Nord și SUA rămân la un nivel înalt, existând deja amenințări cu privire la folosirea armelor nucleare în caz de nevoie

Tensiunile dintre Coreea de Nord și SUA rămân la un nivel înalt, existând deja amenințări cu privire la folosirea armelor nucleare în caz de nevoie.

Coreea de Nord amenință din ce în ce mai des cu un atac nuclear îndreptat împotriva Statelor Unite, iar tensiunile din regiune au crescut, din ce în ce mai mulți actori fiind implicați. Avem pe de-o parte statul lui Kim Jong-un, sprijinit într-o oarecare măsură de China, iar pe de altă parte SUA, dar și Coreea de Sud și Japonia. Americanii sunt pregătiți să intervină în forță în caz de nevoie, în timp ce chinezii invită la dialog, pentru detensionarea situației.

Au existat zvonuri conform cărora regimul de la Phenian ar fi fost gata de un test nuclear în urmă cu câteva zile, odată cu aniversarea zilei de naștere a lui Kim Ir-sen, fondatorul statului. Testul nu a mai avut loc, o altă rachetă eșuând un test la o zi după evenimentul fastuos; în schimb, o paradă impresionantă a fost pusă în scenă de către autorități, iar un nou videoclip în care Coreea de Nord își dezvăluie forța a fost arătat.

Vezi clipul cu atacul nuclear al Coreei de Nord asupra SUA.

Potrivit estimărilor, Emmanuel Macron și Marine Le Pen sunt cei doi candidați care vor lupta pentru președinția Franței... VIDEO! ”Liniștiți-vă!”, se aude strigând în filmare! Un cutremur puternic în Chile a provocat panică. Clădiririle s-au b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x