Antena Căutare

Impresionant! Înainte de a fi ducesă, e mama, e om! Kate Middleton, scrisoare pentru copiii bolnavi

La zece zile după ce a născut, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a retras la Anmer Hall, departe de Londra, pentru a se odihni și a se bucura de familia sa mărită, scrie elle.fr. Nu se știe deocamdată cât timp va sta mama lui George și Charlotte departe de capitala britanică, însă ea ar urma să își reia obligațiile oficiale la vară.

Impresionant! Înainte de a fi ducesă, e mama, e om! Kate Middleton, scrisoare pentru copiii bolnavi
| www.ibtimes.com

La zece zile după ce a născut, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a retras la Anmer Hall, departe de Londra, pentru a se odihni și a se bucura de familia sa mărită, scrie elle.fr, citat de Agerpres.

Nu se știe deocamdată cât timp va sta mama lui George și Charlotte departe de capitala britanică, însă ea ar urma să își reia obligațiile oficiale la vară.

Proaspăta mămică s-a manifestat totuși în aceste zile pentru o cauză nobilă: în această săptămână în Marea Britanie se marchează Children's Hospice Week (Săptămâna Spitalelor pentru Copii), iar ducesa de Cambridge a redactat o scrisoare cu această ocazie:

'Pentru familiile cu copii ale căror zile sunt numărate fiecare clipă este prețioasă și fiecare amintire trebuie să fie îndrăgită și sărbătorită. Spitalele pentru copii se străduiesc să creeze momente fericite în cele mai grele clipe pe care toată familia le-ar putea avea de depășit într-o zi. Sper să îmi fiți alături în susținerea acestei lupte și să facem astfel încât fiecare zi să conteze pentru toate aceste familii', a scris Kate Middleton. Mesajul a fost publicat pe contul Twitter al Palatului Kensington.

După ce a primit vizita reginei Elisabeta a II-a săptămâna trecută, Kate Middleton a plecat din Kensington Palace cu prințul William, cu fiul cel mare, George, și cu micuța Charlotte, la reședința lor secundară din Sandringham (Norfolk). Cuplul princiar se va stabili permanent peste câțiva ani în casa complet renovată, primită drept cadou de nuntă de la regină, dorind să ferească astfel copiii de priviri indiscrete și să le ofere o copilărie mai liniștită decât în capitală.

CUTREMUR MAJOR în Nepal: Seismul a avut magnitudinea de 7,1... Lumea showbiz-ului, în doliu! Isobel Varley, cea mai tatuată femeie din lume, s-a stins din viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x