Antena Căutare

Imaginile care te vor CUTREMURA! Cum arată acum Fâșia Gaza, după ce orașe întregi au DISPĂRUT de pe fața PĂMÂNTULUI!

Conflictul sângeros din Fâșia Gaza a lăsat în urmă imagini cutremurătoare, imagini care ilustrează perfect dezastrul din zonă.

Galerie
Beit Hanoun

Conflictul sângeros din Fâșia Gaza a lăsat în urmă imagini cutremurătoare, imagini care ilustrează perfect dezastrul din zonă.

Astfel, într-un videoclip postat pe YouTube apar urmele bombardamentelor israeliene, care au avut loc în mai multe cartiere şi oraşe din Fâşia Gaza, scrie The Independent.

Filmările, care au avut loc în perioada 28-29 august 2014, de Media Town, surprind zonele devastate din Al-Shejaiya, o suburbie a oraşului Gaza, care a fost supusă bombardamentelor de peste şapte săptămâni, dar şi din alte oraşe.

Peste 17.000 de locuinţe au fost distruse complet sau grav avariate în cel mai recent conflict, informează Shelter Cluster. De asemenea, acestea se adaugă celor 75.000 de locuinţe avariate în perioada de dinaintea izbucnirii conflictului armat cu Israel.

Țara în care libertatea presei este încălcată! Jurnaliștii nu au voie să scrie despre virusul Ebola!... America TERORIZATĂ de jihadiști! Un alt jurnalist a fost decapitat! Steven Sotloff fusese răpit acum doi ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x