Antena Căutare

Încălzirea globală face ravagii în lume, spun specialiştii! Superbele recife de corali sunt pe cale de dispariție (FOTO & VIDEO)

O echipă internaţională de cercetători a lansat un proiect de salvare a recifelor de corali din toată lumea, ameninţate de schimbările climatice, poluare şi pescuit intensiv. Ei avertizează că, în lipsa măsurilor de conservare, 90 la sută din suprafaţa coralilor poate dispărea în câteva decenii.

O echipă internaţională de cercetători a lansat un proiect de salvare a recifelor de corali din toată lumea, ameninţate de schimbările climatice, poluare şi pescuit intensiv.

Ei avertizează că, în lipsa măsurilor de conservare, 90 la sută din suprafaţa coralilor poate dispărea în câteva decenii. Alarmantă este situaţia Marii Bariere de Corali din Australia, unde, după unele estimări, jumătate din corali au murit deja.

50 de recife din diferite puncte ale globului vor fi selecţionate pentru testarea celor mai bune metode de conservare. Proiectul este finanţat de câţiva miliardari cu opinii ecologiste.

Alertă în Cehia: 19 răniţi, trei în stare gravă, după mami multe EXPLOZII produse într-o fabrică de muniții... SUA: Un camion a intrat în mulțime la New Orleans. Sunt 28 de oameni răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x