Antena Căutare

Intervenție în forță! Pompierii au dărâmat un zid pentru a scoate o femeie de 490 de kilograme din casă. Trebuia să ajungă, de urgență, la spital: "Vreau să mă tratez și să trăiesc"

Pompierii argentinieni au trebuit să dărâme un zid pentru a permite unei femei de 490 de kilograme să-și părăsească casa pentru a fi internată în spital pentru tratament, a declarat miercuri presa locală.

Pompierii argentinieni au trebuit să dărâme un zid pentru a permite unei femei de 490 de kilograme să-și părăsească casa pentru a fi internată în spital pentru tratament.

Isabella are 32 de ani și locuiește în Rosario, la 340 de kilometri nord de Buenos Aires. Potrivit imaginilor publicate de cotidianul Clarin, femeia a fost scoasă din casă întinsă în patul său, urcat apoi într-un camion al apărării civile.

O mare parte a corpului Isabellei și-a pierdut sensibilitatea, iar pe picioare i-au apărut tumori din cauza obezității sale extreme.

"Am fost mereu grasă. Am părăsit școala din cauza discriminărilor pe care le-am suferit. Mi-am reluat studiile mai târziu pentru a fi cineva în această viață. Azi acest lucru pare imposibil", a declarat ea pentru Clarin.

Isabella cântărea 130 de kilograme în urmă cu opt ani, atunci când tatăl ei a murit și a căzut în depresie.

"Vreau să mă tratez și să trăiesc", a spus tânăra înainte de a fi dusă la spitalul din Rosario.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a votat! Limba Română va fi vorbită și în altă țară! Anunțul făcut în urmă cu puține momente... Alertă în INIMA SPANIEI! Mai multe persoane au fost luate ostatice! Momente de panică printre cetățeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x