Antena Căutare

Israelul a lansat un atac aerian în Gaza, ca răspuns la decizia lui Trump de a declara Ierusalimul capitala Israelului

Armata israeliană a declarat că un avion de-al său a bombardat ținte militare în Gaza, iar Ministerul Palestinian de Sănătate a declarat că cel puțin 25 de persoane au fost rănite grav, inclusiv șase copii.

Armata israeliană bombardat ținte militare în Gaza, iar Ministerul Palestinian de Sănătate a afirmat că cel puțin 25 de persoane au fost rănite grav, inclusiv șase copii.

Armata israeliană a declarat că a efectuat un exercițiu într-o tabără de instrucție Hamas și într-un depozit de arme ca răspuns la rachetele lansate mai devreme din Gaza în orașele israeliene. Martorii au spus că cei mai răniți au fost locuitori ai unei clădiri din apropierea taberei.

Vă reamintim că inițal două rachete au fost lansate, vineri seară, din teritoriul palestinian Fâşia Gaza spre Israel, una fiind interceptată de sistemul antibalistic israelian, în contextul reacţiilor la decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, privind Ierusalimul.

Una dintre rachete a fost lansată la ora 18.11 (18.11, ora României), fiind interceptată de Sistemul antibalistic israelian Domul de Fier, au declarat surse militare citate de cotidianul Haaretz şi de site-ul Ynetnews.com.

A doua rachetă a fost lansată la ora 19.07 (19.07, ora României), iar armata israeliană suspectează că a căzut în Fâşia Gaza.

Sirenele de alertă privind atacuri cu rachetă au fost activate în sudul Israelului, inclusiv în oraşele Ashkelon şi Sderot.

Sursă: The independent

IADUL PE PĂMÂNT! Oraşul Îngerilor, mistuit de flăcări înalte de zece metri. Sute de mii de oameni sunt în pericol în Los... Români, MAE a emis o atenţionare de călătorie! Posibile manifestaţii în Turcia, în contextul deciziei lui Trump de a re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x