Antena Căutare

Kim Jong-un își mărită sora și organizează un concurs! Ce condiții trebuie îndeplinească viitorul soț

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a decis să organizeze un concurs la nivel național pentru a găsi soțul perfect pentru sora sa în vârstă de 29 de ani, relatează publicația franceză Direct Matin, citată de agerpres.ro.

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a decis să organizeze un concurs la nivel național pentru a găsi soțul perfect pentru sora sa în vârstă de 29 de ani, relatează publicația franceză Direct Matin, citată de agerpres.ro.

Dictatorul va alege 30 de persoane, ale căror candidaturi le va studia personal. Pentru a se califica pentru mâna lui Kim Jong-Yo, candidații trebuie să respecte mai multe criterii: să fie absolvenți ai universității Kim Il Sung din Phenian, să aibă o înălțime de cel puțin 177 de centimetri, să fie "frumoși" și să fi servit în forțele armate.

Viitorul câștigător va trebui, de asemenea, să se acomodeze cu caracterul autoritar al tinerei. Un refugiat nord-coreean în Coreea de Sud povestea pentru The Sun că sora dictatorului este extrem de arogantă. "La Universitatea Kim Il-sung, toți studenții trebuiau să se dea la o parte pentru a o lăsa să treacă în sală și, cu excepția colegilor de clasă, nimeni nu avea dreptul să se urce în lift cu ea", a explicat refugiatul.

În schimb, soțul va avea siguranța că va ocupa o poziție strategică în cadrul regimului, în condițiile în care Kim Jong-Yo este considerată cea mai puternică femeie din Coreea de Nord, în calitate de responsabilă cu propaganda în această țară.

Sarcina lui Kim Jong-un nu se va dovedi una ușoară: în 2012, dictatorul a mai încercat o dată să îi găsească un soț surorii sale, fără succes însă.

Teroriștii amenință din nou: "Nu aş merge în centrul Londrei în iunie, dacă aş fi în locul vostru"... Gest înduioșător! Acest bărbat a salvat un câine de la înec, din apele reci ale râului. Reacția stăpânei e de neprețuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x