Antena Căutare

La doar zece ani, un copil a rămas fără păr, sprâncene și gene, din cauza unei greșeli pe care toți părinții o fac: "100% natural"

O fetiță în vârstă de 10 ani a avut parte de una dintre cele mai urâte experiențe pe care un copil le poate trăi la o vârtă așa de fragedă. Fata a rămas fără o parte din păr, fără sprâncene și fără gene după ce s-a spălat cu un produs fabricat aparent din ingrediente naturale.

O fetiță în vârstă de 10 ani a avut parte de una dintre cele mai urâte experiențe pe care un copil le poate trăi la o vârtă așa de fragedă.

Fata a rămas fără o parte din păr, fără sprâncene și fără gene după ce s-a spălat cu un produs fabricat aparent din ingrediente naturale. Fiind "100% natural", așa cum scria pe ambalajul produsului, părinții nu au verificat lista cu ingrediente de pe sticla de șampon.

La doar câteva zile după l-a folosit, copila a observat că părul începe să-i cadă. Situația înrăutățit atât de tare, încât ajunsese să poarte o perucă la școală, unde colegii râdeau de ea. Astfel, părinții au fost nevoiți s-o retragă de la cursuri și s-o educe acasă.

Doi ani mai târziu, părul, genele și sprâncenele i-au crescut doar în proporție de 70%. Medicii susțin că fata ar putea suferi de alopecie. Producătorii șamponului susțin că acesta este fabricat conform normelor în vigoare, conform metro.co.uk.

Fukushima, al doilea Cernobîl al omenirii! Ziua în care un cutremur a schimbat axa de rotație a Pământului, iar ziua s-a... Din România-n "Cercul de Foc al Pacificului”! Cutremur cu magnitudinea 6,3 în sudul Filipinelor, fără alertă de tsu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x