Antena Căutare

La un pas de o TRAGEDIE! I s-a rupt centura de siguranță când se dădea în rollercoaster. Gestul care i-a SALVAT viața

Au plecat la distracție, dar totul a fost la un pas de tragedie. În timp ce se dădea cu băiețelul lui într-un rollercoaster, centura copilului s-a rupt.

Au plecat la distracție, dar totul a fost la un pas de tragedie. În timp ce se dădea cu băiețelul lui într-un rollercoaster, centura copilului s-a rupt.

În goana mare, copilul a alunecat de pe scaun, iar tatal acestuia a reacționat exact la momentul potrivit: s-a întins și l-a apucat de mână înainte de a se întâmpla o tragedie.

Tatăl a reușit să filmeze momentul, și l-a fpcut public pentru a atenționa și alte familii:

“Momente înfricoșătoare pentru familia Latham în această seară. Centura de siguranță a lui Kaysen s-a rupt, iar acesta a alunecat pe podea. A trebuit să-l ridic și să-l țin pe toată durată cursei”, a scris bărbatul.

Conducerea parcului de distracții a declarat că se ocupă deja de problema semnalată și că siguranța vizitatorilor este extrem de importantă pentru ei.

Pământul se zguduie serios! Un nou cutremur puternic în arhipelagul Vanuatu... O româncă din Italia, împinsă de la balcon de către patronul său. Cazul a revoltat comunitatea întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x