Antena Căutare

Larry Nassar, medicul care a abuzat 160 de gimnaste, a primit 175 de ani de înschisoare

Fenomenul #metoo a dat glas suferinței trăite de femeile abuzate. În ultimele luni, au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despere comportamente neadecvate din partea unor oameni cunoscuți. Unul dintre aceștia este fostul medic la lotului național de gimnastică din America.

Fenomenul #metoo, declanșat de cazul Wenstein, a dat glas suferinței trăite de femeile abuzate. În ultimele luni, au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despre comportamente înjositoare din partea unor oameni celebri. Unul dintre aceștia este Larry Nassar, fostul medic al lotului național de gimnastică din America.

Larry Nassar a primit o pedeapsă cu de 175 de ani închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru abuz împotriva femeilor pe care ar fi trebuit să le trateze. Este vorba în total de 156 de femei care și-au făcut curaj și au descris în fața autorităților la ce chinuri erau supuse de celebrul medic.

Medicul, în vârstă de 54 de ani, a primit deja 60 de ani de închisoare ca urmare a unor acuzaţii de pornografie infantilă.

Gimnaste anonime sau campioane olimpice au adus probe pentru a-l incrimina pe medic. Ele acuză și Federația Americană de Gimnastică deoarece nu a luat măsurile necesare deși cunoștea abuzurile comise de Larry Nassar.

Ne-ai manipulat să avem încredere în tine pentru că ești medic. Și medicii nu ne fac rău, ei ne vindecă”, a declarat o gimnastă în fața instanței.

Tocmai ți-am semnat sentința la moarte”, a declarat judecătoarea atunci când a pronunțat sentința. „Rămâi în continuare un pericol”, a adăugat aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Linșat” de acuzațiile în detaliu ale tinerelor abuzate de el, Larry Nassar și-a exprimat public scuzele și a precizat că regretă tot ce a făcut, Acum, își va petrece toată viața la închisoare.

Imagini şocante într-un cartier rezidenţial din Statele Unite! Un autobuz şcolar, plin cu elevi, începe să derapeze pe d... Alertă! Rusia lovită de un un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x