Antena Căutare

Lumea întreagă e în stare de şoc, în urma unui nou atac terifiant care a lovit Marea Britanie

Sunt 22 de morţi şi 59 de răniţi. De data aceasta, ţinta au fost copii şi tineri care se distrau la un concert al artistei Ariana Grande.

Sunt 22 de morţi şi 59 de răniţi. De data aceasta, ţinta au fost copii şi tineri care se distrau la un concert al artistei Ariana Grande.

La finalul concertului, un kamikaze s-a detonat în faţa sălii de spectacole Manchester Arena. Printre victime nu sunt români.

Martori ai exploziei care a avut loc luni seara la Manchester Arena povestesc că incidentul s-a produs la finalul concertului şi vorbesc despre aglomeraţia creată,despre oamenii care ţipau, fugeau şi se înghesuiau, despre copii fără părinţi, care plângeau.

Citește și:

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj înfiorător după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Marea Britanie: Un centru comercial din Manchester a fost evacuat; martori vorbesc despre o ''bubuitură''... Teroriştii au reuşit să răspândească din nou haosul în Regatul Unit, la exact două luni de la cel mai recent atac!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x