Antena Căutare

Mai mulți copii români au rămas orfani în urma cutremurului din Italia

Copii români au rămas orfani în urma cutremurului din Italia, a anunţat, luni, premierul Dacian Cioloş, la începutul şedinţei de Guvern în care vor fi luate măsurile de sprijin a românilor afectaţi de seism.

Copii români au rămas orfani în urma cutremurului din Italia, a anunţat, astăzi, premierul Dacian Cioloş, la începutul şedinţei de Guvern în care vor fi luate măsurile de sprijin a românilor afectaţi de seism.

Premierul a precizat, în debutul şedinţei de Guvern, că va fi adoptată o Hotărâre de Guvern prin care se vor acorda ajutoare de urgenţă pentru rudele românilor decedaţi la cutremur, precum şi pentru rudele care se deplasează din România în Italia.

”Un ajutor specific se va acorda pentru copiii care au rămas orfani”, a adăugat Cioloş, menţionând că este vorba despre sprijin financiar.

El a spus că vor primi sprijin financiar şi familiile care au avut în Italia locuinţe în proprietate şi care au fost distruse în proporţie mai mare de 50%.

Guvernul va adopta măsuri de sprijin şi pentru românii care au fost afectaţi de cutremurul din Italia şi care doresc să revină

Marisol, cea mai mică victimă a seismului din Italia. La 18 luni, fetița a murit sub dărâmături... MAE: Un singur român dispărut în urma seismului din Italia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x