Antena Căutare

Mai mulţi români sunt blocaţi pe aeroportul Luton din Londra, din cauza ninsorilor!

Mai mulți români care trebuiau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, pentru că aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.

Mai mulți români care trebuiau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, pentru că aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile.

Un român aflat la bordul aeronavei Wizz Air a postat pe Facebook un filmuleț cu zecile de români care așteaptă să se îmbunătățească vremea în Londra pentru a putea pleca spre țară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Deşi condiţiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate şi face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, adaugă reprezentanţii Wizz Air.

Aeroportul Luton a fost închis duminică dimineaţă din cauza ninsorilor puternice. După ora 14.00, reprezentanţii aeroportului au anunţat că pistele au fost redeschise doar pentru plecări. "Pentru cea mai recentă stare a zborului, vă rugăm să contactaţi compania aeriană. Pasagerii sunt sfătuiţi să îşi aloce mai mult timp pentru drumul la aeroport. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere", au anunţat reprezentanţii aeroportului.

Și zborurile de pe aeroportul din Birmingham au fost anulate din cauza ninsorilor, alte drumuri fiind închise, iar multe localităţi au rămas fără electricitate, informează presa engleză.

"Echipele noastre muncesc din greu pentru a rezolva situaţia cât mai repede posibil", a anunţat conducerea aeroportului. Condiţiile meteorologice nefavorabile au afectat mai multe zone, inclusiv în Ţara Galilor şi Scoţia.

Nivelul stratului de zăpadă ar putea ajunge la 20 centimetri, a anunţat serviciul de meteorologie, iar compania feroviară a anunţat că circulaţia trenurilor ar putea fi întârziată cu până la 10 minute. Serviciul de meteorologie a mai anunţat că este posibil ca mai multe localităţi să fie izolate din cauza drumurile impracticabile, iar multe dintre acestea nu beneficiază de electricitate.

Accident major pe o autostradă din Texas. Aproape 20 de maşini au fost implicate într-o ciocnire în lanţ... MAE a emis o nouă atenționare de călătorie: Cod galben de vânt puternic pentru 16 regiuni din Bulgaria!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x