Antena Căutare

Mesajul unui copil către omenire: „Zilele trec și noi ne plângem morții, care devin tot mai mulți pe zi ce trece! Și nu-l avem decât pe Dumnezeu”

Într-un alt colț de lume, timpul are altă semnificație și la copii nu mai e vorba despre distracție și haine sau jucării de firmă, ci despre supraviețuire.

Într-un alt colț de lume, timpul are altă semnificație și la copii nu mai e vorba despre distracție și haine sau jucării de firmă, ci despre supraviețuire.

Are 12 ani, dar puștiul sirian din imagine a îndurat mai multe decât unii și-ar putea imagina.

A prins o cameră de filmat și a dat omenirii un mesaj:

„Dacă ți-ai pierde un copil sau un părinte, imaginează-ți cât ai suferi. Noi ne-am pierdut toată familia. Dar încă mai avem speranță în Dumnezeu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Voi, țări de pretutideni. Voi, arabi! Voi, țări care stați în liniște și priviți! Treziți-vă! Noi aici nu-l avem decât pe Dumnezeu! În fiecare zi pierdem familii și apropiați. Și nu-l avem decât pe Dumnezeu.

Zilele trec și noi ne plângem morții, care devin tot mai mulți pe zi ce trece. Noi suntem teroriști?”

Și mesajul nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu.

Citește și:

Cu lacrimi în ochi și-au spus povestea! Ahmed și Hadija se iubesc de 65 de ani și nici măcar războiul din Siria nu le-a putut rupe legământul! „Lasă, ne odihnim după moarte...”

O clinică veterinară din Dublin angajează un mângâietor de feline! Clinica oferă aproximativ 25 de mii de euro pe an... Atentat terorist în Filipine. Mai multe persoane au fost rănite. ISIS a revendicat atacul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x