Antena Căutare

Referendum Grecia. Ministrul de finanțe, Yanis Varoufakis, a demisionat

Referendum Grecia. Ministrul grec de finanțe, Yanis Varoufakis, și-a anunțat luni dimineață demisia, la o zi după victoria categorică a taberei 'Nu' la referendumul privind propunerile de acord ale creditorilor internaționali, transmit AFP și Reuters.

Referendum Grecia. Ministrul de finanțe, Yanis Varoufakis, a demisionat
| theguardian.co.uk

Referendum Grecia. Ministrul grec de finanțe, Yanis Varoufakis, și-a anunțat luni dimineață demisia, la o zi după victoria categorică a taberei 'Nu' la referendumul privind propunerile de acord ale creditorilor internaționali, scrie Agerpres.

Referendum Grecia. "La scurt timp după anunțarea rezultatelor referendumului, am fost informat despre o anumită preferință a anumitor membri ai Eurogrupului și a unor 'parteneri' asociați (...) față de 'absența' mea la reuniuni, o idee pe care primul ministru (Alexis Tsipras) o consideră potențial utilă pentru obținerea unui acord. Din acest motiv, părăsesc Ministerul de Finanțe astăzi", a scris Yanis Varoufakis, pe blogul său.

Referendum Grecia. Vezi rezultatele parţiale oficiale

Referendum Grecia. Vezi rezultatele parţiale oficiale... Eveniment urmărit de milioane de oameni! Prințesa Charlotte, apariție superbă la botez!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x