Antena Căutare

Moartea s-a întors. Epidemie de Ebola declarată în nord-estul RD Congo. Au fost înregistrate trei decese!

O epidemie de febră hemoragică Ebola a fost declarată în nord-estul Republiciii Democrate Congo, care din aprilie a provocat deja moartea a trei persoane

O epidemie de febră hemoragică Ebola a fost declarată în nord-estul Republiciii Democrate Congo, care din aprilie a provocat deja moartea a trei persoane.

Potrivit OMS, epidemia afectează o zonă din pădurea ecuatorială a provinciei Bas-Uélé, de la frontiera cu Republica Centrafricană.

Dosar penal pentru părinţii care refuză vaccinarea. Copiii vor fi excluși de la şcoală: "A nu vaccina copilul" este sinonim cu "rele tratamente aplicate minorului"

Ultima epidemie a virusului Ebola în RD Congo a avut loc în 2014. Stăvilită rapid, epidemia s-a soldat oficial cu 49 de morți.

Oly Ilunga, ministrul sănătății, a confirmat într-o declarație citită la televiziunea publică declanșarea noii epidemii, lansând un apel populației "să nu se lase cuprinsă de panică".

RD Congo "a adoptat toate dispozițiile necesare pentru a riposta prompt și eficient în fața acestei noi epidemii a virusului Ebola", a precizat ministrul congolez.

România, cel mai mare focar de rujeolă din Europa! Situația este îngrijorătoare!

OMS a informat că lucrează în colaborare cu autoritățile congoleze "pentru a facilita desfășurarea de materiale de protecție și de personal pentru a întări supravegherea epidemiologică și a controla rapid epidemia", care s-a declanșat într-o zonă cu acces dificil.

Omenirea își ține răsuflarea! Rusia și Statele Unite, amenințări fără precedent. Suntem în pragul unui război mondial?... 32 de oameni au murit! Fostul căpitan al navei Costa Concordia, condamnat la 16 ani de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x