Antena Căutare

Morgan Freeman, cu lacrimi în ochi atunci când a auzit de drama unui român care a scăpat din ”orfelinatele groazei”

Celebrul actor Morgan Freeman a fost impresionat de drama unui român. Este vorba de Izidor Ruckel, una dintre victimele din orfelinatele groazei, care a scăpat cu viaţă după ce a fost adoptat de o familie din Statele Unite. Actorul a vrut să afle de la el atrocităţile prin care a trecut în lagărul din Sighetul Marmaţiei. Interviul va fi difizat în seria de reportaje intitulată Povestea noastră.

E povestea a zeci de mii de copii abandonaţi şi abuzaţi. Unul dintre ei e Izidor. El a scăpat cu viaţă din lagărul din Sighetu Marmaţiei, acolo unde au murit 239 de copii. Iar acum şi-a spus povestea în faţa lui Morgan Freeman.

„Prin şocat vreau să spun că a fost surprins că a trebuit să trecem prin atât de multe, având în vedere că am fost abuzaţi, neglijaţi, izolaţi şi priviţi ca o ruşine. Reacţia lui a fost: "sună a exterminarel!" Şi i-am zis că asta a fost în linii mari. O exterminare a orfanilor”, a povestit Izidor.

Interviul a durat patru ore. Într-un parc din Los Angeles, rezervat doar lor, Izidor a vorbit şi despre întoarcerea lui în România în 2001, când şi-a cunoscut părinţii biologici.

36 de pui panda, prezentaţi pentru prima oară publicului... Au defilat pe podium în scaun rulant. Modelele au trecut prin accidente cumplite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x