Antena Căutare

Nenorocirea se repetă! ATAC LA METROU: O femeie de 46 de ani a fost împinsă în fața metroului, în Roma

O femeie de 46 de ani a fost împinsă sub metrou, într-un atac tras parcă la indigo cu cel de la staţia de metrou Dristor, din Bucureşti. Imaginile filmate de camerele de supraveghere îl arată pe agresor, un bărbat îmbrăcat în geacă roşie, atunci când intră în staţie.

O femeie de 46 de ani a fost împinsă sub metrou, într-un atac tras parcă la indigo cu cel de la Dristor, din Bucureşti.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere îl arată pe agresor, un bărbat îmbrăcat în geacă roşie, atunci când intră în staţia de metrou.

Coboară apoi pe peron şi, când trenul intră în gară se pregăteşte de atac. Filmul nu redă şi momentul în care femeia cade în faţa metroului. Secvenţele sunt, însă, reluate imediat după accident, la fel şi intervenţia salvatorilor.

Atacul a avut loc zilele trecute, iar agresorul a fost deja arestat. În ceea ce o priveşte pe victimă, a supravieţuit dar şi-a pierdut un braţ.

Visul american nu mai există! Loteria Vizelor dispare... Inevitabilul s-a produs. Doliu în lumea filmului. A murit Haïm Gouri, omul care și-a închinat viața operelor despre Holo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x