Antena Căutare

Nu vă faceţi planuri pentru weekend! Meteorologii au emis COD ROŞU de VREME REA! Ninsorile vor pune stăpânire pe numeroase regiuni

Dacă în urmă cu doar două zile credeam că primăvara a sosit în sfârşit, acum iarna s-a întors în sudul Europei, unde mai multe ţări sunt afectate de vremea rea.

Dacă în urmă cu doar două zile credeam că primăvara a sosit în sfârşit, acum iarna s-a întors în sudul Europei, unde mai multe ţări sunt afectate de vremea rea.

Cea mai gravă situaţie se înregistrează în Italia, unde meteorologii au emis cod roşu de vreme rea. Aici rafalele de vânt, ploile cu descărcări electrice şi ninsorile îşi vor face simţită prezenţa. Mai mult decât atât, în ultimele ore, trei oameni au murit în Italia, din cauza bucăţilor de acoperiş desprinse de rafale de vânt.

Şi Bulgaria se confruntă cu vreme rea, iar în sudul ţării, care se află sub avertizare de tip cod roşu, există riscul producerii unor viituri, după ce râurile au atins pragul critic. Intemperiile au adus haos pe şosele, iar principala rută de acces spre Grecia a fost blocată de o alunecare de teren.

În Toscana a fost decretată stare de urgenţă, iar rafalele de vânt au bătut cu până la 160 de kilometri pe oră.

Nici în România starea vremii nu este prea roz.. Meteorologii au anunţat pentru astăzi schimări de temeperatură, vânt puternic și precipitații în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 2-4 grade în depresiuni şi între 6-7 grade în celelalte regiuni.

Sursa: Antena 3

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x