Antena Căutare

O femeie a găsit, în geanta pe care tocmai o cumpărase, un bilet scris cu disperare de un deținut chinez. Bărbatul o implora să-l ajute: "Muncesc 14 ore pe zi!"

O femeie din Arizona crede că a găsit un bilet de la un deţinut chinez care o imploră să îl ajute. Femeia tocmai îşi cumpărase geanta dintr-un magazin din Sierra Vista.

O femeie din Arizona crede că a găsit un bilet de la un deţinut chinez, care o imploră să îl ajute. Femeia tocmai îşi cumpărase geanta dintr-un magazin din Sierra Vista.

Biletul este scris în limba chineză. Pentru a fi sigură că mesajul transmis este corect, aceasta l-a tradus de trei ori. Se pare că este vorba despre un prizonier din China, forţat să muncească 14 ore pe zi, primind foarte puţină mâncare, scrie dailymail.co.uk. De asemenea, îngrijirea medicală este precară.

Deşi recunoaşte că nu are mijloacele necesare pentru a-l ajuta pe deșinut, speră să-l poată ajuta prin răspândirea mesajului său. Cum a ajuns biletul în geantă? Greu de spus.

KPTV - FOX 12

E oficial. Banca Angliei renunță la bancnotele de 5 lire sterline. Vineri este ultima zi în care pot fi folosite!... Un automat pentru rugăciuni, instalat pe aeroportul din Stuttgart. Bagi fisa, alegi religia și te rogi: ''L-am pus inten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x