Antena Căutare

Femeia şi fetița de șase ani salvate din avalanşă ar fi românca din Bacău şi fiica ei! După dezastru, apar și minunile!

Pompierii italieni au localizat vineri opt supraviețuitori în hotelul Rigopiano, la peste 40 de ore de la avalanșa care l-a devastat în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat presa italiană. 

Pompierii italieni au localizat vineri opt supraviețuitori în hotelul Rigopiano, la peste 40 de ore de la avalanșa care l-a devastat în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat presa italiană.

La Stampa, un ziar italian, scrie că printre aceștia se numără și o femeie împreună cu fetița ei, de numai șase anișori. Potrivit aceleeași surse, femeia şi copila i salvate din avalanşă ar fi românca din Bacău şi fiica ei!

"Printre cei salvaţi se află o femeie şi fetiţa ei, care ar putea fi soţia şi fiica lui Giampiero Parete, supravieţuitorul care a dat alarma", scrie La Stampa.

Femeia este în stare stabilă şi a fost transportată la Spitalul din Pescara, unde este internat şi soţul ei.

Fetiţa de şase ani este în stare mai gravă şi a fost dusă cu elicopterul la spitalul din Abruzzo.

Autorităţile nu au confirmat oficial identităţile celor opt, limitându-se să spună că este vorba de trei femei, trei bărbaţi şi doi copii.

CITEȘTE ȘI: IMAGINILE DURERII! Avalanșă în Italia: Pompierii au localizat șase supraviețuitori sub dărâmături și zăpadă

Mai multe elicoptere au fost chemate la fața locului pentru a-i conduce pe supraviețuitori, cel mai probabil, la Pescara, principalul oraș din regiune.

Circa 30 de clienți și membri ai personalului hotelului Rigopiano din localitatea Farindola din apropierea masivului Gran Sasso, din regiunea Abruzzo, sunt dați dispăruți după seria de cutremure cu magnitudinea peste 5 care au lovit miercuri centrul Italiei și probabil au declanșat avalanșa.

Surse: La Stampa, Agerpres, news.ro

IMAGINILE DURERII! Avalanșă în Italia: Pompierii au localizat șase supraviețuitori sub dărâmături și zăpadă... Cum am ajuns aici? Selfi-uri de la Muzeul Holocaustului, în varianta reală. Oamenii se fotografiază pe mormane de cadavr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x