Antena Căutare

O lege şocantă! Şoferii prinşi BĂUŢI la volan vor fi trimişi direct la MORGĂ

Pentru a se limita victimele din accidente şi a descuraja şoferii să mai conducă băuţi, autorităţile s-au gândit la o lege pe cât de ciudată, pe atât de controversată.

Pentru a se limita victimele din accidente şi a descuraja şoferii să mai conducă băuţi, autorităţile s-au gândit la o lege pe cât de ciudată, pe atât de controversată.

În Thailanda există o lege potrivit căreia cetăţenii care se urcă băuţi la volan vor ajunge direct la morgă.

Deşi pare ciudat, aici ei vor face un stagiu menit să-i facă să conştientizeze urmările unui eventual accident rutier grav.

Autorităţile thailandeze spun că emoţia declanşată de lucrul la morgă o să-i ajute pe cei care vor face stagii acolo să conştientizeze mai bine ce se poate întâmpla în cazul unui accident provocat de şoferii care au băut înainte de a se urca la volan.

Legea a fost dată în ajunul Anului nou thailandez, sărbătoare în timpul căreia mor sute de persoane în accidente. Tocmai de aceea este numită de autorităţile din Thailanda "cele şapte zile ucigaşe".

Un cerşetor din Dubai a câştigat 28.000 de euro pe lună. Ce au descoperit poliţiştii în paşaportul lui... Un om al străzii a primit CADOUL vieţii lui şi a izbucnit în lacrimi. S-a bucurat mai mult decât dacă ar fi primit o cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x