Antena Căutare

O profesoară își învăța elevul minor cum să facă dragoste, după ore, însă un SMS trimis din greșeală a băgat-o în pușcărie! Poliția i-a bătut la ușă!

Caroline Lawson, o tânără profesoară de engleză, în vârstă de 29 de ani, care preda la Liceul Lennard, din localitatea americană Ruskin (Florida), a ajuns după gratii din cauza unui SMS trimis cui nu trebuia.

Caroline Lawson, o tânără profesoară de engleză, în vârstă de 29 de ani, care preda la Liceul Lennard, din Florida, a ajuns după gratii din cauza unui SMS trimis cui nu trebuia.

Femeia a fost arestată după ce a întreţinut relaţii intime neprotejate cu un elev de 17 ani. Pentru a se lăuda că și-a înșelat iubitul, femeia a trimis un mesaj unei persoane, care a avut grijă să afle și autoritățile, scrie Daily Mail.

„L-am înșelat cu un student”, a scris Caroline. Răspunsul primit: „Când spui înșelat, te referi că ai făcut sex cu el?” „Da”, a spus ea.

Poliţiştii au luat-o în cătuşe de acasă și trebuie să plătească 30.000 de dolari.

Imagini șocante! Momentul terifiant în care o îngrijitoare este atacată de un tigru: "Era plină de sânge pe față şi... Din păcate, inevitabilul s-a produs! Anunț oficial: „Majestatea sa, prințul Mansour al Yemenului, S-A STINS din viață!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x