Antena Căutare

Pământul s-a cutremurat din nou! Un seism cu magnitudinea de 5,8 s-a produs în urmă cu puțin timp

Momente de panică în Indonezia după ce în urmă cu puțin timp s-a produs un seism puternic, ce a avut magnitudinea de 6,8.

Momente de panică în Indonezia după ce în urmă cu puțin timp s-a produs un seism puternic, ce a avut magnitudinea de 6,8.

Potrivit Institutului American de Geofizică, cutremurul a avut loc la ora 14.33 GMT, la 160 de kilometric nord est de orașul Kota Ternate, iar epicentrul a fost localizat la o adâncime de 65 de kilometric.

În urmă cu doar 10 zile, pe 15 noiembrie, s-a produs un alt cutremur de 7,1 grade în zona Pacificului. Ba mai mult, autoritățile au emis o alertă de tsunami, care ulterior a fost anulată.

A observat semne suspecte pe corpul fetiței lui și a instalat o cameră ascunsă! Ce a văzut în imagini l-a ȘOCAT! (VIDEO)... Natura s-a dezlănțuit! Grindina mare, cât oul de găină a distrus mașini și case! E cea mai mare furtună din 1985!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x