Antena Căutare

UPDATE! Rusia: ISIS a revendicat atentatul! Atac cu cuţitul în oraşul Surgut: opt persoane au fost rănite.

Un bărbat a înjunghiat opt persoane sâmbătă, în oraşul Surgut, din centrul Rusiei, au anunţat autorităţile citate de Sputnik News. (Vom reveni cu detalii).

Un bărbat a înjunghiat opt persoane sâmbătă, în oraşul Surgut, din centrul Rusiei, au anunţat autorităţile citate de Sputnik News.

UPDATE: Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat atacul de sâmbătă, din oraşul rus Surgut, soldat cu rănirea a şapte persoane şi uciderea agresorului, relatează Reuters. Pe de altă parte, poliţia a anunţat că verifică informaţiile potrivit cărora atacatorul avea probleme psihice.

“Pe 19 august 2017, în jurul orei locale 11.20 (9.20 ora României), un bărbat neidentificat, înarmat cu un cuţit, se deplasa pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a atacat trecătorii. El a rănit opt persoane. Toate victimele au fost internate cu răni de gravitate diferită”, a anunţat Comisia rusă de Investigaţii.

Forţele de ordine au ajuns la faţa locului, iar atacatorul a fost "eliminat", scrie Sputnik News. Potrivit unor martori citaţi de Russia Today, el a fost împuşcat de o patrulă de poliţie şi ucis.

Un dosar penal a fost iniţiat pentru “tentativă de crimă”.

Circumstanţele şi motivele nu sunt clare deocamdată, iar anchetatorii verifică informaţiile potrivit cărora bărbatul suferea de o boală psihică.

Spania menţine nivelul de alertă teroristă la 4. Oficial, ISIS revendică și atentatul de la Cambrils... În ultimele două luni, membrii au plănuit în detaliu atacul: Trei sunt în continuare căutați! Cum arăta structura celule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x