Antena Căutare

Papa Francis, la pământ, în timpul unei slujbe pe care o oficia. Oamenii speriați i-au sărit în ajutor - VIDEO

Suveranul Pontif a căzut, în timp ce oficia joi dimineaţă o slujbă în aer liber la Czestochowa, în Polonia, relatează Le Figaro. Mai multe persoane i-au sărit în ajutor, iar Papa s-a ridicat şi a continua ceremonia.

Suveranul Pontif a căzut, în timp ce oficia joi dimineaţă o slujbă în aer liber la Czestochowa, în Polonia, relatează Le Figaro. Mai multe persoane i-au sărit în ajutor, iar Papa s-a ridicat şi a continua ceremonia.

El a mers la Czestochowa pentru a se ruga la icoana Madonei Negre, atribuită, potrivit legendei, Sfântului Luca. Papa Francisc a oficiat apoi slujba la care au asistat sute de persoane, inclusiv principalii politicieni polonezi, în frunte cu preşedintele Andrzej Duda, premierul Beata Szydlo şi liderul partidului conservator aflat la putere, PiS, Jaroslaw Kaczynski, scrie news.ro.

Papa a ajuns miercuri la Cracovia, unde ia parte la Zilele Mondiale ale Tineretului. Cu această ocazie, Suveranul Pontif i-a întâlnit pe tinerii catolici veniţi din întreaga lume şi le-a transmis un mesaj de pace.

Anul acesta, tinerii credincioşi sunt mai puţin numeroşi de obicei, de teama atentatelor. De altfel, atacul terorist de la biserica din Saint-Étienne-du-Rouvray (Franţa), în care un preot a fost ucis, a umbrit sărbătoarea.

Papa Francisc şi-a început vizita cu o întâlnire cu preşedintele şi cu episcopii polonezi, la castelul regal Wawel, unde au fost prezenţi circa 800 de invitaţi. În cursul serii, el a apărut la fereastra Palatului Arhiepiscopal pentru a saluta tinerii aflaţi în stradă.

Campanie cu zonele intime la vedere, în SUA! Activiste din industria sexului trimit fotografii nud alegătorilor care vor... A fost semănată panică, din nou, printre francezi! Trei bărbaţi au strigat "Allahu Akbar" în apropiere de Mars...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x