Antena Căutare

Papa Francisc, glume cu Prima Doamna, pe seama lui Donald Trump: „Ce îi dai să mânânce?"

Papa Francisc a glumit cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, în cursul întâlnirii de la Vatican, de miercuri, relatează The Independent. Suveranul Pontif a întrebat-o dacă îşi hrăneşte soţul cu „potica”, o prăjitură tradiţională slovenă.

Papa Francisc a glumit cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, în cursul întâlnirii de la Vatican, de miercuri, relatează The Independent. Suveranul Pontif a întrebat-o dacă îşi hrăneşte soţul cu „potica”, o prăjitură tradiţională slovenă.

Ce îi dai să mânânce? Potica?”, a întrebat-o Papa pe Melania Trump, râzând şi arătând spre preşedintele SUA. „Pizza”, a răspuns Prima Doamnă, potrivit news.ro.

După întâlnire, soţia preşedintelui SUA a vizitat spitalul pentru copii al Vaticanului, potrivit Associated Press. Ea a vorbit cu pacienţi, a desenat şi a făcut selfie-uri cu ei. La final, ea s-a rugat în capela spitalului.

Înainte de a pleca, Prima Doamnă a scris în cartea de oaspeţi. „A fost minunat să vă vizitez. Rămâneţi puternici şi optimişti. Cu multă iubire, Melania Trump”. De asemenea, a desenat o floare şi o inimioară cu roşu.

Între timp, Ivanka Trump a mers la o asociaţie catolică din Roma, pentru a se întâlni cu mai multe femei eliberate din mâinile traficanţilor de carne vie şi a ascultat „cum s-au luptat şi cum şi-au construit vieţile”.

Îmbrăcată încă în negru, după vizita la Vatican, fiica preşedintelui a discutat pentru scurt timp cu reporterii, în curtea organizaţiei Sant’Egidio din Roma. Ea a spus că femeile africane pe care urma să le viziteze sunt o dovadă a „tăriei, credinţei şi perseverenţei în faţa unei adversităţi de nedescris”.

Oficiali locali au spus că Ivanka a discutat cu mai multe femei din Nigeria, care au fost obligate să se prostitueze. De asemenea, cel puţin o femeie din Eritreea a fost invitată. Ivanka Trump a participat la reuniuni pe această temă şi la Casa Albă.

Credit foto: Hepta

Britanicii au arestat pe cel de-al cincilea suspect în atentatul de la Manchester Arena... ATENTAT ÎN MANCHESTER: Ariana Grande, victima susținătorilor lui Trump, după întoarcerea în Statele Unite: "Urăsc A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x