Antena Căutare

Papa Francisc, MIRACOL produs în faţa a milioane de credincioşi! Oamenii au rămas fără cuvinte

Sâmbătă, 21 martie, Papa Francisc a vizitat Napoli, iar în timpul slujbei, credincioşii adunaţi să îl vadă pe Suveranul Pontif au fost martorii unui miracol.

Sâmbătă, 21 martie, Papa Francisc a vizitat Napoli, iar în timpul slujbei, credincioşii adunaţi să îl vadă pe Suveranul Pontif au fost martorii unui miracol.

Crescenzio Sepe, arhiepiscopul oraşului, a anunţat în timpul slujbei, după ce Papa Francisc a sărutat relicva celebră, că sângele sfântului Ianuarius "s-a lichefiat pe jumătate".

Patronul oraşului Napoli este Sfântul Ianuarius (Gennaro), un martir din secolului al IV-lea, al cărui sânge este păstrat de secole sub formă de pudră într-un suport de sticlă, în catedrală. Locuitorii oraşului cred că, de trei ori pe an, ei sunt martorii unui miracol atunci când sângele păstrat în fiolă se lichefiază cu ocazia unor sărbători sau evenimente, după ce oamenii se roagă intens.

"Într-un semn că Sfântul Gennaro îl iubeşte pe Papă... sângele este deja pe jumătate lichid", a declarat arhiepiscopul, arătându-i Suveranului Pontif "minunea" în aplauzele enoriaşilor prezenţi.

Papa Francisc a părut surprins de anunţul făcut de cardinal, el declarând apoi zâmbind: "Arhiepiscopul a spus că sângele este doar pe jumătate lichid. Se pare că sfântul ne iubeşte doar pe jumătate. Trebuie să devenim mai buni pentru ca el să ne iubească mai mult".

Potrivit mediafax.ro, sângele păstrat în catedrala din Napoli nu a devenit lichid atunci când aceasta a fost vizitată de Papa Benedict.

Atenţie, imagini ŞOCANTE: Atacuri sinucigaşe în Yemen! Cel puțin 142 de morți în patru atacuri cu bombă... Pământul s-a zguduit din nou! Un cutremur puternic s-a produs luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x