Antena Căutare

Papa Francisc, țintă ușoară pentru copii. O fetiţă de trei ani a încercat să îi ”fure” boneta papală (VIDEO)

Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a ”furat” suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a ”furat” suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Miercuri a fost prima zi pe care Estella Westrick a petrecut-o la Roma, însă ea a reuşit deja să se facă remarcată. Atunci când părinţii au dus-o în centrul oraşului pentru a se întâlni cu papa Francisc după tradiţionala audienţă papală din fiecare zi de miercuri, fetiţa în vârstă de trei ani a încercat să ”fure” boneta suveranului pontif.

O înregistrare video îl arată pe un consilier de la Vatican, cunoscut sub titulatura de ”Gentilom al Sanctităţii Sale”, ridicând-o în braţe pe micuţa Estella pentru ca aceasta să schimbe câteva cuvinte cu papa Francisc.

În timp ce papa Francisc o săruta pe obraji pe Estella, fetiţa a întins o mână spre boneta papală (”zucchetto”) şi a smuls-o de pe capul liderului religios de la Vatican.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Chiar înainte să o ridice în braţe, era puţin cam nervoasă”, a dezvăluit pentru CNN naşul de botez al fetiţei, Mountain Butorac, scrie news.ro. ”Apoi a furat boneta. A fost amuzant, toată lumea a râs, inclusiv papa”.

Estella, care locuieşte cu părinţii ei în Atlanta, se află în aceste zile la Roma pentru a îşi vizita naşul de botez. ”Aceasta este prima ei zi la Roma. Cine ştie ce va mai face şi mâine”, a adăugat, în glumă, Mountain Butorac.

Fata care ascunde un mare secret. Pare o adolescentă obișnuită, dar e total diferită de majoritatea pământenilor!... ATENTAT LA LONDRA. Incidentul de la Parlamentul britanic, atentat terorist? 12 persoane sunt rănite, după ce o maşină de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x