Antena Căutare

Papagalul l-a dat de gol! Soția a divorțat imediat de el, după ce a auzit ce repeta pasărea. Bărbatul riscă ani grei de închisoare

Scenariu demn de filmele de comedie sau, mai bine spus, pentru protagonişti, de filmele de groază. O femeie a aflat că soţul o înşeală, chiar din "spusele" papagalului său.

Scenariu demn de filmele de comedie sau, mai bine spus, pentru protagonişti, de filmele de groază. O femeie a aflat că soţul o înşeală, chiar din "spusele" papagalului său.

Bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală cu menajera, iar papagalul nu a făcut decât să îi confirme femeii bănuielile. A început să repete textele romantice pe care acesta i le spunea amantei.

Cei doi soți trăiesc în Kuweit, unde adulterul se pedepsește cu închisoarea. Procurorii nu îl pot acuza însă pe bărbat, întrucât înregistrările nu servesc drept probe în instanţă. Ba mai mult, aceştia consideră că pasărea ar fi putut auzi acele replici la TV sau la radio, conform metro. co.uk.

Papa ştie de existenţa extratereştrilor. Cel care a făcut publică informația a murit la câteva luni. Hilary Clinton, imp... Două cutremure au zguduit Italia din temelii! Mii de persoane speriate au ieșit pe străzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x