Antena Căutare

Pasagerii avionului în care se afla Dimitri Rogozin susţin că acesta nu trebuia lăsat să se urce la bord

Pasagerii avionului în care se afla Dimitri Rogozin sunt de părere că oficialul nu trebuia lăsat să se urce în aeronavă.

Pasagerii avionului în care se afla Dimitri Rogozin sunt de părere că oficialul nu trebuia lăsat să se urce în aeronavă. Oamenii susţin că nici măcar nu au ştiut despre ce e vorba până în momentul în care au ajuns la sol.

Dimitri Rogozin a declarat din nou că Rusia pregăteşte sancţiuni punctuale pentru cei vinovaţi pentru incidentul de acum 2 zile.

Pasagerii avionului în care se afla Dimitri Rogozin spun că nimeni nu i-a anunţat ce se întâmplă. Au fost anunţaţi doar că avionul trebuie să alimenteze, iar adevărul l-au aflat atunci când au debarcat. Oamenii sunt de părere că vicepremierul rus nu trebuia lăsat să urce în aeronavă.

"El nu trebuia să se urce în avion cu oamenii de rând. Trebuia să se urce în alt avion.
De ce compania aeriană i-a permis urcarea la bord, dacă el ştia că este pe lista neagră?", întreabă un pasager al avionului în care se afla premierul rus.

"De obicei noi suferim, cine altcineva să sufere? Puteau să facă altfel. Să ajungă la un numitor comun, fără ca cineva să sufere. Politica este politică, însă suferim noi", acuză un alt pasager aflat la bord.

După scandalul izbucnit cand aeronava în care se afla Dimitri Rogozin nu a fost lăsată să survoleze spaţiul aerian al României, vicepremierul rus a promis că Rusia pregăteşte sancţiuni punctuale.

"Va exista, desigur, un răspuns. Nu unul la fel de impulsiv precum prima reacţie. Vom stabili cu exactitate cine a fost spatele acestor decizii la Chișinău, București, Budapesta, Bruxelles. Vom identifica persoanele care au luat aceste decizii. Sancțiunile noastre vor fi pe măsură și foarte punctuale", a fost mesajul premierului rus, potrivit tass.com

La Bucureşti, Ministrul român al Apărării a evitat un răspuns. Dar a vorbit despre o armată mai puternică.

"Eu cred că trebuie să ne vedem de treburile noastre, cred că trebuie să ne dezvoltăm economia şi în acelaşi timp să facem ceea ce este necesar pentru a avea mai multă securitate şi a putea şi descuraja anumite acţiuni ostile", este de părere Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu.

După avionul său nu a fost lăsat să survoleze spaţiul aerian românesc, ministrul de externe rus a cerut explicaţii ambasadorului român la Moscova şi a catalogat reacţia Bucureştiului drept o "provocare deliberată, care aduce un prejudiciu serios relaţiilor bilaterale".

Citește mai mult pe observator.tv!

Incendiu puternic la festivalul de muzică electronică Tomorrowland. Peste 20 de mii de oameni au fost evacuaţi... Un mort şi patru răniţi, după ce o persoană înarmată a deschis focul pe o plajă din Bodrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x