Antena Căutare

Pericol uriaș pentru copii! Zeci de supermarketuri și farmacii au continuat să vândă lapte contaminat cu salmonella!

Zeci de farmacii şi supermarketuri  au continuat să vândă lapte praf pentru bebeluşi, contaminat cu salmonella, chiar şi după ce producătorul a anunţat că a retras de pe piaţă loturile infestate.

Pericol uriaș pentru copii! Zeci de supermarketuri și farmacii au continuat să vândă lapte contaminat cu salmonella!
Zeci de supermarketuri și farmacii au continuat să vândă lapte contaminat cu salmonella!

Zeci de farmacii şi supermarketuri au continuat să vândă lapte praf pentru bebeluşi, contaminat cu salmonella, chiar şi după ce producătorul a anunţat că a retras de pe piaţă loturile infestate.

Zeci de mii de cutii de lapte praf infestat au fost retrase de compania Lactalis în ultimele două luni. Farmaciile şi magazinele care aveau în stoc aceste produse au sfidat, însă, apelul autorităţilor din Franța.

În plus, mai multe spitale şi creşe din Franța au folosit loturi de lapte praf contaminat chiar şi după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că trebuie eliminate.

Hackerii au atacat România în cel mai neașteptat mod posibil! S-au îmbogățit peste noapte cu monedele virtuale obținute la noi!

Oficial, în Franţa au fost înregistrate 35 de cazuri de contaminare cu salmonella. Dar asociaţiile de părinţi spun că sunt sute de bebeluşi care s-au îmbolnăvit după ce au consumat respectivul lapte praf.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, clipe de coșmar în ziua încoronării. Abia acum a decis să spună totul: "Dacă aş ... Nepotul Regelui Spaniei, jefuit de un român de 37 de ani! Hoțul a acționat mai ceva ca-n filme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x