Antena Căutare

Peste 25 de morți, după o explozie la o fabrică de petarde din India. Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinate

Cel puțin 25 de persoane și-au pierdut viața miercuri într-o explozie produsă la o fabrică de petarde, în centrul Indiei, potrivit unui nou bilanț anunțat de autorități.

Cel puțin 25 de persoane și-au pierdut viața miercuri într-o explozie produsă la o fabrică de petarde, în centrul Indiei, potrivit unui nou bilanț anunțat de autorități.

Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinate de sub dărâmăturile fabricii din districtul Balaghat, în statul Madhya Pradesh (centru). Un incendiu a ajuns la stocurile cu pulbere din fabrică și a declanșat explozia.

"Încă trei angajați sunt în stare gravă în timp ce cinci au decedat din cauza rănilor grave", a declarat Bharat Yadav, un responsabil al districtului. Alți șapte muncitori sunt în prezent spitalizați, a indicat el.

Autoritățile au deschis o anchetă privind circumstanțele în care s-a produs accidentul și au început urmărirea penală pentru omor prin imprudență în cazul proprietarului fabricii. Accidentele de muncă sunt frecvente în India, unde reglementările nu sunt aplicate corespunzător, ceea ce conduce la incidente soldate cu numeroase decese.

Un număr de 13 persoane au murit în aprilie într-un incendiu declanșat într-un depozit de combustibil și cereale administrat de către guvern în același stat Madhya Pradesh.

Atenție, IMAGINI TERIFIANTE! Cei trei teroriști din Londra înjunghie un om în plină stradă, poliția trage în ei!... Europa se află într-un real pericol! Gruparea jihadistă Statul Islamic se reorganizează militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x