Antena Căutare

Poluarea atinge cote alarmante în China! Oamenii nu mai pot respira. Cumpără sticle cu aer din Canada

Beijingul intră sambata sub cod roşu de poluare pentru a doua oară în ultimele 10 zile. Astfel, un start-up din Canada le vinde chinezilor aer curat. O sticlă de aer de munte e de 50 de ori mai scumpă decât apa minerală.

Un start-up din Canada le vinde chinezilor aer curat. O sticlă de aer de munte e de 50 de ori mai scumpă decât apa minerală.

Codul roşu de poluare a devenit la ordinea zilei acolo. Potrivit digi24.ro, o sticlă de 7 litri costă 25 de dolari. Aerul provine din munţii stâncoşi ai Canadei. Poate părea bizar, dar afacerea merge strună.

Canadienii de la Vitality Air au trimis în China 500 de sticle de aer şi s-au vândut ca pâinea caldă în doar câteva zile. Alte patru mii de recipiente sunt pe drum şi majoritatea sunt deja rezervate.

Se pare că afacerea ar fi pornit dintr-o glumă, srie The Telegraph. Fondatorul firmei a povestit cum colegul său a umplut cu aer o pungă de plastic şi a vândut-o pe eBay cu 50 de cenţi.

A vândut-o și pe a doua şi a obţinut pe ea 160 de dolari. Astfel, și-au dat seama că ar fi rost de o afacere înfloritoare. Cei doi își vând produsele, acum, în America, în Orientul Mijlociu şi în India.

Natura bate tehnologia: cum a fost ”sabotat” acceleratorul de particule de la CERN... Curtea Suprema din Italia permite furtul de mâncare. Fapta nu este considerată infracțiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x