Antena Căutare

Poți să nu plângi când vezi atâția copilași pe patul de spital? Bilanţul atacurilor chimice din Siria a ajuns la 100 de morţi şi 400 de răniţi. VIDEO

Bilanţul atacurilor chimice de marţi dimineaţă, din Siria, a ajuns la 100 de morţi şi 400 de răniţi, a anunţat Uniunea Organizaţiilor de Salvare şi Îngrijiri Medicale (UOSSM), citată de AFP.

Bilanţul atacurilor chimice de marţi dimineaţă, din Siria, a ajuns la 100 de morţi şi 400 de răniţi, a anunţat Uniunea Organizaţiilor de Salvare şi Îngrijiri Medicale (UOSSM), citată de AFP.

“La 17.15 (18.15 ora României – n.r.), bilanţul atacurilor chimice este de 100 de morţi prin sufocare şi 400 de victime, în urma mai multor atacuri chimice în masă cu gaz toxic, începând din această dimineaţă (marţi – n.r.), în satul Khan Sheikhoun, din sudul regiunii Idleb”, a anunţat organizaţia într-un comunicat.

„Centrul Căştilor Albe de la Khan Sheikhoun, precum şi spitalul Al-Rahme au fost afectate de un atac chimic”, se adaugă în text. „S-au înregistrat aproximativ 40 de atacuri de la 6.30 (7.30 ora României). Acestea continuă în prezent”, a precizat organizaţia.

Bilanţul precedent, publicat de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului şi de medicii aflaţi în zona controlată de rebeli, era de cel puţin 58 de morţi, dintre care 11 copii mai mici de opt ani.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a acuzat regimul sirian pentru atac, o informaţie respinsă, însă, de o sursă militară siriană.

254 de morţi şi sute de răniţi! Un român se numără printre dispăruţi, în urma alunecării de teren din Columbia... Trump, în vizorul teroriștilor: "SUA sunt conduse de un idiot. Semnele prăbuşirii sunt evidente"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x