Antena Căutare

Potrivit estimărilor, Emmanuel Macron și Marine Le Pen sunt cei doi candidați care vor lupta pentru președinția Franței

Centristul Emmanuel Macron și lidera Frontului Național (FN, extremă dreapta), Marine Le Pen, s-au calificat pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Franța, potrivit estimărilor oficiale

Centristul Emmanuel Macron și lidera Frontului Național (FN, extremă dreapta), Marine Le Pen, s-au calificat pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Franța, potrivit estimărilor oficiale.

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, ar urma să fie primul care intră în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale cu 24% din voturi, fiind urmat de cele 22% din sufragii adunate de Marine Le Pen, potrivit unor sondaje realizate la urne de jurnaliştii belgieni de la postul de televiziune RTBF. Legislaţia electorală este extrem de dură şi interzice presei franceze să publice sondaje înainte de închiderea secţiilor de votare din Hexagon, transmite Le Derniere Heure.

De asemenea, pe poziţia a treia este clasat cu 20,5% din voturi conservatorul Francois Fillon, care este urmat cu 18% de Jean-Luc Melenchon.

Prezidenţiabilul extremei-stângi conduce totuşi în coloniile şi teritoriile de peste mări ale Franţei.

Papa Francisc a făcut din nou declaraţii care au atras interesul întregii lumii. A spus că taberele de refugiaţi sunt la... Imagini terifiante! Asta înseamnă război: America, „atacată” cu arme nucleare de Coreea de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x