Antena Căutare

Pozele astea te vor face să plângi cu lacrimi! Comunismul i-a transformat în ultimii oameni!

Deși Kim Jong-Un vrea să crezi că în Coreea de Nord găsești un tărâm al făgăduinței, prin propaganda sa neîncetată, aceste imagini îți arată cum stau, de fapt, lucrurile.

Deși Kim Jong-Un vrea să crezi că în Coreea de Nord găsești un tărâm al făgăduinței, prin propaganda sa neîncetată, aceste imagini îți arată cum stau, de fapt, lucrurile.

Coreea de Nord este un „paradis socialist”, unde cetățenii se îmbracă de sărbătoare și ies pe stradă pentru a sărbători progresele lor spectaculoase în domeniul tehnologiilor de rachete nucleare.

Invenție incredibilă de la NASA! "Du-mă acasă", strigătul de ajutor al astronauților!

Acesta a fost mesajul pe care propagandiștii din Coreea de Nord l-au transmis după un test cu bombă de hidrogen în septembrie, dar și după ce liderul Kim Jong-Un a supravegheat lansarea unei rachete balistice intercontinentale, capabilă să ajungă în orice colț al Statelor Unite.

Trucul pe WhatsApp care te scapă de cele mai mari bătăi de cap!

Adevăratele imagini despre viața coreenilor din Nord arată cum stau lucrurile, de fapt. Deși e greu să capturezi astfel de imagini pe teritoriul lor, Ed Jones, fotograf al Agence France-Press din Seoul, are permisiunea de a călători în țară, deoarece agenția franceză de știri a deschis un birou la Phenian.

Vezi o colecție incredibilă de fotografii realizate în Coreea de Nord!

Gafă de proporții! Un ziar a publicat, pe prima pagină, indicațiile pentru paginator: "Vai, vai! Asta se întâmplă c... Din nou tensiuni pe plan extern? Donald Trump a anunțat că SUA recunosc orașul Ierusalim drept capitală a Israelului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x