Antena Căutare

Premierul ungar, comparat cu Hugo Chavez si Fidel Castro in PE

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European (PE), Daniel Cohn-Bendit, l-a acuzat pe premierul ungar Viktor Orban ca merge "in directia" liderului venezuelan Hugo Chavez si a celui cubanez Fidel Castro, precum si a "tuturor regimurilor totalitare.

Daniel Cohn-Bendit a propus trimiterea unei delegatii PE in Ungaria pentru a verifica "de ce persoanele fara adapost se tem in Ungaria, de ce intelectualii se tem, de ce persoanele din familia sa si cei pe care ii cunoaste, evrei din Ungaria se tem in prezent".

Amenintat cu infringementul de Comisia Europeana si acuzat ca a redus la tacere Opozitia in Ungaria prin revizuirea legilor, Viktor Orban i-a infruntat direct pe deputatii europeni la Strasbourg.

Iar presedintele CE, Jose Manuel Barroso a spus ca Orban s-a aratat dispus sa modifice legile in functie de remarcile CE.

Politistii americani testeaza scannere termice pentru depistarea armelor... Presedintele PE: Recomand Guvernului roman sa ia in serios revendicarile protestatarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x