Antena Căutare

Spectacolul naturii e impresionant! Prima ninsoare din ultimii 37 de ani din Sahara a adus un peisaj care îţi taie respiraţia!

Imaginile extrem de spectaculoae au fost surprinse în Algeria. Zăpada albă căzută peste nisipul roşiatic creează o privelişte care i-a uimit chiar şi pe localnici.

Prima ninsoare din ultimii 37 de ani din Sahara a adus un peisaj care îţi taie respiraţia. Imaginile extrem de spectaculoase au fost surprinse în Algeria.

Zăpada albă căzută peste nisipul roşiatic creează o privelişte care i-a uimit chiar şi pe localnici. De altfel, ultima zăpadă din deşert, pe care oamenii şi-o amintesc, a venit 1979, după un viscol de o jumătate de oră.

Acum, a nins o zi întreagă, iar peisajul a devenit de o frumusețe rară. Imaginile surprinse și publicate pe internet au făcut repede înconjurul lumii.

Priviți!

Atentat în GERMANIA: Pakistanezul arestat nu ar fi cel care a declanșat teroarea la Berlin. Autorul, în libertate și îna... Explozie puternică într-o piață din Mexic. Cel puțin 29 de morți și 72 de răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x