Antena Căutare

Proteste masive la Washington, față de învestirea lui Donald Trump. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene

Un protest faţă de învestirea în funcţie a lui Donald Trump a degenerat în violenţe la Washington, iar poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, relatează Associated Press.

Un protest faţă de învestirea în funcţie a lui Donald Trump a degenerat în violenţe la Washington, iar poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene, relatează Associated Press.

Circa 500 de oameni, unii cu măşti sau batiste pe faţă, au protestat în centrul oraşului şi au spart vitrina unei filiale a Bank of America, unui restaurant McDonald’s şi unei cafenele Starbucks, toate simboluri ale sistemului capitalist american.

Mulţimea, care a fluturat bannere şi pancarte pe care scria “Rasiştilor să le fie frică din nou”, a fost dispersată după ce poliţia a intervenit în forţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anterior, activişti liberali din cadrul grupului Disrupt J20 au blocat mai multe puncte de securitate prin care publicul urma să intre la ceremonia de învestire. O parte dintre ei au fost reţinuţi.

„Avem mulţi oameni, din diverse medii, care sunt împotriva imperialismului american şi credem că Trump va duce mai departe moştenirea”, a spus vineri liderul Disrupt J20, Alli McCracken, în vârstă de 28 de ani. El a explicat că grupul său este nemulţumit de atitudinea lui Trump faţă de femei, imigranţi şi musulmani.

A început era TRUMP pentru Statele Unite ale Americii! Informații în exclusivitate de la învestirea noului președinte... ”Ajungerea lui Trump la Casa Alba este prima mare victorie a Rusiei după 1989!” Controverse la învestirea noului președi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x