Antena Căutare

Reacție tranșantă a Kremlinului: ”Atentatul de la metroul din Sankt-Petersburg, o "provocare" lansată la adresa tuturor rușilor, inclusiv a lui Putin!”

Atentatul de luni de la metroul din Sankt-Petersburg, soldat cu 14 morți, reprezintă o "provocare" lansată la adresa tuturor rușilor, inclusiv a președintelui Vladimir Putin, a declarat marți Kremlinul, citat de AFP.

Atentatul de luni de la metroul din Sankt-Petersburg, soldat cu 14 morți, reprezintă o "provocare" lansată la adresa tuturor rușilor, inclusiv a președintelui Vladimir Putin, a declarat marți Kremlinul, citat de AFP.

"Orice atentat care are loc în țara noastră este o provocare lansată la adresa tuturor rușilor, inclusiv a șefului statului, a președintelui nostru", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Faptul că atacul a fost comis la Sankt-Petersburg în ziua în care președintele Vladimir Putin se afla în orașul de pe Neva este "demn de remarcat", a afirmat Peskov, citat de Reuters.

"Desigur, simplul fapt că atacul a fost efectuat în momentul în care șeful statului se afla în oraș este demn de remarcat și atrage atenția. Acesta este un subiect de studiu pentru serviciile de securitate. Orice act de terorism este o provocare pentru fiecare cetățean al Rusiei, inclusiv pentru președintele nostru", a insistat purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, citat de postul de televiziune rusesc independent Dojdi.

Potrivit acestuia, Rusia este în prima linie a luptei împotriva terorismului internațional. Și nicio țară din lume nu a fost încă capabilă să învingă terorismul de una singură. "Dar tuturor le este binecunoscută abordarea consecventă și foarte dură a lui Vladimir Putin în lupta împotriva terorismului", a adăugat Dmitri Peskov, citat de Dojdi.

Atentatul produs luni într-un tren care circula între două stații de metrou pe o linie foarte frecventată a metroului din Sankt-Petersburg a fost comis de un atentator sinucigaș, a indicat marți Comitetul de anchetă rus într-un comunicat.

Clubul în care chemarea musulmană la rugăciune a devenit "hit"! Indrăzneala DJ-ului nu a rămas nepedepsită... Doliu naţional în Rusia! Bilanţul celor care şi-au pierdut viaţa în atentatul sinucigaş din Sankt Petersburg a ajuns la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x