Antena Căutare

S-a trezit cu poliția în casă! Un jucător video, arestat în urma unei FARSE

Un american pasionat de jocuri video s-a pomenit, pe neaşteptate, eroul unei aventuri de tipul celor trăite, până atunci, doar în mediul virtual.

Un american pasionat de jocuri video s-a pomenit, pe neaşteptate, eroul unei aventuri de tipul celor trăite, până atunci, doar în mediul virtual.

Câţiva poliţişti înarmaţi până în dinţi i-au invadat biroul, l-au culcat la pământ şi l-au arestat. Tânărul nu făcuse nimic rău, dar era ţinta unei farse puse la cale de alt jucător, care ştia că incidentul va fi transmis în direct pe internet.

Jordan Mathewson, cunoscut în lumea jocurilor sub numele de Kootra, se lupta din răsputeri cu teroriştii din mediul virtual Counterstrike. Dar, oricât de captivat ar fi fost, Jordan a simţit că se întâmpla ceva neobişnuit şi în lumea reală.

În câteva secunde, în birou au năvălit câţiva poliţişti în ţinută de luptă aproape la fel de duri ca eroii virtuali. Kootra a trebuit să-şi întrerupă jocul, pentru că a fost arestat.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

Ebola, mai extinsă decât se credea... Cazul care a ULUIT milioane de oameni! A fost dat dispărut, declarat MORT şi regăsit după 37 de ANI! Cum a fost posibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x