Antena Căutare

Savantul Stephen Hawking, ameninţat cu moartea. O femeie a încercat să îi ia viața, în cadrul unei conferințe

Poliţia spaniolă a arestat o femeie, în apropiere de locul unde se desfăşoară conferinţa Starmus din Tenerife, care a avut loc vineri și la care se afla Hawking. Autoritățile o suspectau că pregăteşte un atentat la viaţa fizicianului, după ce a lansat ameninţări pe reţelele sociale, scrie mediafax.ro.

Poliţia spaniolă a arestat o femeie, în apropiere de locul unde se desfăşoară conferinţa Starmus din Tenerife, care a avut loc vineri și la care se afla Hawking. Autoritățile o suspectau că pregăteşte un atentat la viaţa fizicianului, după ce a lansat ameninţări pe reţelele sociale, scrie mediafax.ro.

Aceasta le-a declarat autorităților că nu avea de gând să acţioneze. Femeia ar putea fi internată sub prezumţia că ar suferi de boli mintale.

Hawking se află la celebrarea anuală Starmus, în Tenerife, împreună cu alte figuri notabile din lumea ştiinţei, precum profesorul Brian Cox, sau Richard Dawkins. Celebrul fizician a vorbit participanţilor despre contribuţia sa inovatoare din 1988, cartea „A Brief History of Time” („O scurtă istorie a timpului”).

Imagini de colecție. Ancilla Tilia este cea mai sexy femeie-politician din Europa!... Miracolul s-a întâmplat după mai bine de 2.500 de ani! A fost descoperit un fragment din craniul lui Buddha Gautama!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x