Antena Căutare

SCANDAL. A explodat bomba la Casa Albă. Melanie Trump a fost pozată în pat cu o altă femeie!

Așa cum era de așteptat, mandatul lui Donald Trump în fruntea Statelor Unite ale Americii este condimentat de scandaluri, iar protagonista unora dintre ele este soția sa, frumoasa Melanie

Așa cum era de așteptat, mandatul lui Donald Trump în fruntea Statelor Unite ale Americii este condimentat de scandaluri, iar protagonista unora dintre ele este soția sa, frumoasa Melanie.

Poate cel mai delicat episod în care slovena a fost implicată este cel în care a fost protagonista unui pictorial incendiar. Actuala doamnă Trump s-a lăsat fotografiată goală în timp ce se îmbrățișa pătimaș cu o altă frumusețe a acelor timpuri, la fel de goală și la fel de atractivă.

Soția lui Donald Trump avea atunci 25 de ani, iar pictorialul realizat alături de modelul Emma Eriksson (21 de ani) a apărut, în ianuarie 1996, în revista Max Magazine.

Momente de disperare într-o gară din China! O fetiţă cade în spaţiul dintre tren şi peron, iar trenul se pregătește să p... 248 de persoane din Turcia au fost arestate, după ce au postat mai multe mesaje pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x