Antena Căutare

Se cutremură Pământul! Un seism de 5,4 grade a lovit China. Cel puţin zece persoane au fost rănite

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sâmbătă în sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizică (USGS), şi s-a soldat cu rănirea a cel puţin 10 persoane, dintre care două au fost rănite grav, au anunţat autorităţile chineze, potrivit Mediafax.

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sâmbătă în sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizică (USGS), şi s-a soldat cu rănirea a cel puţin 10 persoane, dintre care două au fost rănite grav, au anunţat autorităţile chineze, scrie Mediafax, citată de antena3.ro.

Câteva case s-au surpat, iar unele axe rutiere au fost blocate de roci surpate în regiunea Yongshan, în provincia Yunnan, au precizat oficiali locali pe un site şi un cont de microblogging oficiale.

Seismul a avut loc la ora locală 6.40 (1.40, ora României) în această regiune în care se află un important baraj hidroenergetic, Xiluodu, unul dintre cele mai înalte din lume. Barajul a continuat însă să funcţioneze normal după cutremur.

Un seism a produs o catastrofă în insulele Solomon din Pacific. 16 oameni au murit... Vești EXCELENTE! Iată ce spune un medic german despre starea lui Michael Schumacher...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x